Linia fierbinte: 0 (68) 840 040

or. Chișinău, str. Uzinelor 11

Hit vânzări

Uși de interior Albero

(0 item) - 0,00 MDL

Nu aveți nici un produs în coșul de cumparaturi.

section

Blocuri BCA

Blocuri BCA

Tabel  Lista 

7 Produs(e)

per pagină

Tabel  Lista 

7 Produs(e)

per pagină

BCA are multe avantaje față de alte tipuri de materiale de zidarie pentru pereți exteriori. Caracteristica principală a blocurilor de construcție din beton celular autoclavizat este prezența porilor umpluți cu aer. Ei atribuie acestui material o structură omogenă, izolare termică excelentă, proprietăți de izolare fonică bune, greutate relativ redusă. Calitățile termice ale blocurilor de constructii sunt aceleași în toate direcțiile, iar utilizarea mortarului special pentru zidire practic elimină pierderile de căldură prin punțile termice.

Principalele avantaje al gazobetonului asupra altor materiale de zidărie sunt proprietățile de izolare termică ale materialului (nu necesită termoizolare suplimentară), durabilitatea, ușurinta de instalare, calitățile ecologice, permeabilitatea pentru vaporii de apă (pereții din gazobeton respiră), absența comprimării, costurile mici de manoperă, economisirea la lucrările de finisare exterioară și interioară.

Astăzi sunt disponibile configurații diferite ale blocurilor de zidărie din BCA. Calitățile tehnice superioare ale blocurilor fac operarea simplă și rapidă, iar exploatarea cladirilor construite - confortabilă și sigură.

Dimensiunile exacte ale blocuri din BCA nu doar simplifica semnificativ procesul de zidire, dar și lucrările de finisare internă și externă. Absorbție redusă de apă și suprafața netedă a peretelui permite montarea faianței fără lucrări de pregătire suplimentară. Datorită structurii omogene și capacității portante bune materialul suportă bine lucrările de montare sau fixare.

Betonul celular autoclavizat este absolut ignifug. Atunci cînd sunt expuse la foc, blocurile din BCA nu emit picături nocive volatile sau inflamabile. BCA este utilizat pentru construcția zidurilor și a clădirilor antiincendiare de orice clasă. Materialul se taie ușor, fapt ce simplifică procesul de zidire și permite realizarea celor mai neobișnuite proiecte.