Linia fierbinte: 0 (68) 840 040

or. Chișinău, str. Uzinelor 11

Hit de vânzări

Uși de interior

(0 item) - 0,00 MDL

Nu aveți nici un produs în coșul de cumparaturi.

section

Gips Carton

Tabel  Lista 

23 Produs(e)

per pagină

Tabel  Lista 

23 Produs(e)

per pagină

Plăci din gipscarton si profile gipscarton - internet-magazin STROY LUX

Cel mai important beneficiu adus de sistemul gipscarton tine de usurinta cu care poate fi modelat, indiferent de gradul de specializare al montatorilor. De aici deriva un efect de ordin operational, si anume, posibilitatea de a pune in aplicare idei cat se poate de originale, cu valente estetice deosebite. 

Placile de gipscarton la preturi de producator va sunt oferite de cel care se gandeste intotdeauna la confortul dumneavostra de lunga durata. In aceasta categorie de materiale de constructii gasiti in permanenta cele mai performante modele de gipscarton ieftin si astfel veti putea alege modelul perfect in conformitate cu nevoile si preferintele dumneavoastra! Astfel, va oferim placile de gipscarton cu diferite proprietati ce isi gasesc locul in tehnologia moderna a domeniului de constructii, toate aceste caracteristici vizand confortul si siguranta dumneavoastra. Cele mai performante si ieftine placi de gipscarton sunt cele ignifuge, hidrafug, acustice sau modelabile, tipuri de materiale de constructii perfecte pentru a fi utilizate pentru constructia exteriora. Si, cum modernitatea unei locuinte sta si in modul in care este aranjata in interior prin design, noi va oferim placi ieftine de gipscarton modelabil, un material extrem de flexibil si maleabil ce va permite atat realizarea peretilor de interior pentru design, cat si realizarea multiplelor forme de mobilier din gipscarton.

Optati pentru materiale de constructii din gipscarton ieftine si pentru accesoriile necesare folosirii lor, profitand de multiple avantaje ale unor costructii moderne si de durata. STROY LUX este unic in serviciile pe care le ofera clientilor care stiu sa aleaga cele mai bune solutii! Construiti ecoonomisind cu ajutorul celor mai performante si calitative materiale de constructii pe care doar adevaratii experti le pot oferi!