Linia fierbinte: 0 (68) 840 040

or. Chișinău, str. Uzinelor 11

Hit vânzări

Uși de interior Albero

(0 item) - 0,00 MDL

Nu aveți nici un produs în coșul de cumparaturi.

section

Gresie / faianță

Gresie / faianță

Tabel  Lista 

70 Produs(e)

per pagină

Tabel  Lista 

70 Produs(e)

per pagină

De la vremuri străvechi până la zilele noastre, plăcile din ceramică sunt un material de neegalat pentru pereți și podele. Are nu numai o rezistență ridicată la umiditate, temperatură și alți factori nefavorabili, estetic arată foarte plăcut, formând interiorul băii, bucătăriei și a altor încăperi ale casei. Folosind gresie decorativă de diferite tipuri, designerul abil este capabil să transforme complet aspectul casei, oferind un aspect respectabil chiar și la cea mai obișnuită cameră.

 
De unde să cumpărați gresie și faianță?

Magazinul de gresie și faianță ceramice "Stroy Lux" oferă pentru vânzare plăci ceramice pentru pereți, podea sau gresie pentru scări. O paletă largă de culori și varietăți de plăci vă permite să implementați cele mai îndrăznețe intenții de design. În sortimentul magazinului veți găsi plăci ceramice, ceramică și piatră naturală, gresie de mozaic și porțelan, precum și tot felul de decorațiuni.

 
Adezivi și mortar pentru placarea (faianțarea) plăcilor ceramice

A cumpăra de la noi este nu numai profitabil, ci și convenabil, deoarece aveți posibilitatea să cumpărați imediat tot ce aveți nevoie. În plus față de colecțiile luminoase și diverse de gresie și faianță, magazinul oferă tot ce aveți nevoie pentru faianțare. Pe rafturile noastre veți găsi adeziv de calitate pentru gresie de la renumiți producători de materiale de construcție, mortar pe bază de ciment, silicon și epoxid, precum și o gamă largă de grunduri și materiale de impermeabilizare. În plus, oferim accesoriile necesare: trape de inspecție, profile pentru plăci, banda anti-alunecare pentru trepte etc.

 
Prețul gresiei ceramice în magazinul "Stroy Lux"

Datorită colaborării noastre îndelungate cu mulți importatori și producători, prețul plăcilor ceramice din magazinul "Stroy Lux" rămâne unul dintre cele mai scăzute din acest segment al pieței. Numai aici puteți cumpăra gresie, faianță, gresie și faianță la un preț apropiat prețului de achiziție. În același timp, calitatea produselor oferite rămâne în mod constant ridicată - acesta este principiul de bază al companie noastre! Vă așteptăm în vizită!