Linia fierbinte: 0 (68) 840 040

or. Chișinău, str. Uzinelor 11

Hit vânzări

Uși de interior Albero

(0 item) - 0,00 MDL

Nu aveți nici un produs în coșul de cumparaturi.

section

Lambriuri MDF

Lambriuri MDF

Lambriuri MDF - un finisaj stilat cu preţ  accesibil pentru pereţi şi tavane

O soluţie excelentă pentru finisarea a mai multor tipuri de sedii prezintă lambriurile MDF. Această e o  metodă modernă, accesibilă la preţ şi practică pentru finisarea pereţilor şi tavanelor.. Cu ajutorul acestui material o să puteţi schimba radical aspectul spaţiilor, îi rafina şi oferi o imagine decentă  chiar celei mai puţin atractive camere. Ei vor arăta  cel mai bine în birouri, săli de clasă şi clădiri administrative. De asemenea, ele vor oferi un aspect plăcut vizual şi un stil într-un apartament obişnuit.Astfel, pereţii de bucătărie, finisate cu lambriuri decorate cu panouri din plastic, vor povesti despre caracterul practic al proprietarului. Tapete de bucătărie acumulează constant murdărie sau urme de ulei. Lambriuri MDF pot fi uşor curăţiţi de orice murdărie casnică! Este de ajuns pur şi simplu să-l ştergeţi cu o cîrpă umedă.


În afară de asta, panouri de plastic sunt comode deoarece pentru montarea lor nu este nevoie de prelucrarea adiţională.  Ei pot fi aplicate direct pe beton sau tapete vechi.
Un alt plus de netăgăduit - un grad ridicat de izolare acustică şi termică, care are un panou MDF. Specialişti cu experienţă în construcţie  ştiu cât de uşor de utilizat, robuste şi durabile sunt aceste panouri de perete. Începători, de asemenea, vor fi plăcut surprinşi de aspectul estetic al MDF-ului.

Panourile MDF sunt potriviţi pentru pereţi şi tavane. Materialul din care ele sunt realizate sunt ecologice. Acest lucru permite utilizarea panourilor din MDF în repararea  clinicilor, spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, atît cît şi apartamentelor. Singurul loc unde MDF n-ar trebui să fie folosit - camere cu umiditatea peste 70%. Acestea sunt bai, duşuri, spălătorii. Umiditatea excesivă poate deteriora materialele din care ele sunt fabricate, şi, prin urmare, confortul Dumneavoastră.
Lambriuri din MDF prezintă panouri sigure cu un aspect estetic ridicat cu întrebuinţare universală.
Atunci când sunt utilizate în casele şi spaţiile comerciale şi industriale pot fi montate  nu numai pe pereţi, dar, de asemenea, pe tavan. Dacă este necesar, panourile pot fi uşor demontate şi refolosite în alte spaţii. Panourile de perete datorită design-ului  bine gîndit  pot fi stivuite şi de către non-profesionişti. Astfel dispare necesitatea în cheltuieli costisitoare pentru instalarea panourilor. Culorile principale lambriurilor din această serie - o textură cu imitaţia lemnului . Cu toate acestea, există panouri cu textura “de marmură”.

Avantajele în comparaţie cu alte materiale de finisare:
- Rapiditate şi uşurinţa de instalare;
- Versatilitate de aplicare;
- Lambriuri sunt potrivite atît pentru clădiri rezidenţiale cît si pentru birouri;
- Sunt uşor de curăţat. Panouri de perete MDF nu necesită îngrijire specială. Cu ele, puteţi înlocui cu uşurinţă elementele deteriorate.