Linia fierbinte: 0 (68) 840 040

or. Chișinău, str. Uzinelor 11

Hit vânzări

Uși de interior Albero

(0 item) - 0,00 MDL

Nu aveți nici un produs în coșul de cumparaturi.

section

Tavane

Tabel  Lista 

9 Produs(e)

per pagină

Tabel  Lista 

9 Produs(e)

per pagină

Lambriuri MDF | Lambriuri din Lemn | Lambriuri din Plastic | Furnitură | Pervazuri | Tavane


 

Tavanele casetate in Chisinau sunt utilizate in principal la interioarele din spatiile comerciale, administrative si medicale. Tavanele casetate, datorita sistemului de suport din aluminiu care este atasat de placi, pot lua diferite forme si latimi si de asemenea pot fi de diferite culori. Marimea standard a unei placi pentru tavan este de 600×600 mm dar se pot produce la diferite dimensiuni. Tavanele suspendate sunt demontabile si sunt proiectate pentru a oferi acces usor la camera. Tavanele casetate sunt utilizate pentru a acoperi dispozitivele electrice si mecanice. Fisurile, petele si daunele pe tavanele de ispos pot fi remediate cu tavane casetate care se instalează repede si cu cheltuieli mai mici. Tavanul casetat poate de asemenea sa joace un rol crucial in optimizarea volumului camerei, permitand controlul acustic efectiv si reflectarea maxima a luminii, reducand consumul de energie.

Modernitatea face parte din societatea actuala in care traim, astfel dorinta tot mai accentuata de a beneficia de cele mai noi tehnologii poate fi privita cu pozitivism, intrucat majoritatea produselor noi aduc reale avantaje celor care le utilizeaza. Acesta este cazul si tavanului casetat, un plafon modern si luminos cu reale beneficii in ceea ce priveste consumul redus de energie electrica dispersand lumina intr-o maniera optima ce va permite si o mai buna reflexie si, mai mult decat orice, rolul antibacterian al acestuia reprezinta un element nou al modernitatii curente din acest domeniu.

Va oferim cel mai performant tavan casetat la cele mai mici preturi! Cum este posibil acest lucru? STROY LUX se gandeste intotdeauna la nevoile clientilor sai si, din acest motiv isi indreapta intotdeauna atentia catre cel mai bun raport calitate - pret. Nu puteti rata avantajele in materie de preturi ale tavanului casetat disponibil la cele mai avantajoase preturi in magazinului nostru de materiale de constructii cu o inalta performanta a calitatii. De regula, tavanul casetat se foloseste in spatii comericiale, birouri, institutii sau chiar si spitale, locuri in care se doreste un design modern, plin de farmec si bun gust. In plus, puteti opta pentru tavanul casetat ieftin de la STROY LUX pentru a beneficia de o intretinere usoara si de a scapa de aspectul inestetic al instalatiilor care acum vor fi inglobate in avantajosul tavan casetat.

Tavanul casetat ieftin este cea mai moderna solutie pentru a beneficia de toate avantajele unui sistem modern care pe langa beneficiile mai sus mentionate va va ajuta sa reglati umiditatea atmosferica a aerului interior, detinand si functia antibacteriana. Optati pentru preturile tavanului casetat care combat orice concurenta si incepeti sa beneficiati de toate avanatajele unui sistem modern, o solutie ideala pentru a economisi timp, energie si resurse fianciare!

 

Abonează-te la pagina noastră de facebook - află primul despre ofertele noastre!