Linia fierbinte: 0 (68) 840 040

or. Chișinău, str. Uzinelor 11

Hit vânzări

Uși de interior Albero

(0 item) - 0,00 MDL

Nu aveți nici un produs în coșul de cumparaturi.

section

Bandă LED

Tabel  Lista 

4 Produs(e)

per pagină

Tabel  Lista 

4 Produs(e)

per pagină

Pune in evidenta geometrii complicate din locuinta ta cu benzi LED! Tavane, scafe, elemente de mobilier sau chiar lumina ambientala.

Acum ai aceasta posibilitate folosind benzile de leduri flexibile cu adeziv 3M.

Disponibile in solutii de alimentare cu 12V sau 220V si culori predefinite sau programabile prin intermediul controllerelor RGB.

 

CUM ALEGEM SURSELE DE ALIMENTARE PENTRU BENZILE LED DE LUNGIMI MARI?

Pentru a realiza montaje de benzi LED de lungimi mari destinate scafelor, trebuie sa alegem cu atentie componentele precum si modul corect de instalare.

Principala problema este pierderea de tensiune in banda LED la distante mari fata de sursa de alimentare. LED-urile necesita o alimentare la 12V si datorita pierderii de tensiune va apare fenomenul de dimare spre capat, ledurile din acea zona luminand mai slab decat cele din apropierea sursei si aparand o uzura mai rapida a lor.

Puterea sursei de alimentare necesare se calculeaza cu rezerva de putere de minim 20% fata de consumul rezultat din calcul.

Pentru a evita pierderea de tensiune in banda led, care sunt mai mari decat in fire, puteti folosi toate porturile disponibile din sursele de alimentare alimentand in mai multe zone banda cu led. Pentru lungimi mai mari va recomandam folosirea benzilor de 220V.

In cazul unor scafe care necesita iluminat perimetral, o alta solutie de alimentare pentru un iluminat cu LED uniform ar fi montajul a 2 surse de alimentare.

Folosirea benzilor led de 220V va elimina acest inconvenient, putand alimenta benzi de 100M dintr-o singura sursa si fara modificari.

Pentru protectie impotriva incendiilor recomandam circuitele protejate de sigurante.