Linia fierbinte: 0 (68) 840 040

or. Chișinău, str. Uzinelor 11

Hit vânzări

Uși de interior Albero

(0 item) - 0,00 MDL

Nu aveți nici un produs în coșul de cumparaturi.

section

Materiale pentru acoperiș

Materiale de construcție pentru ridicarea, construcția și reconstrucția acoperișului

O parte importanta din constructia unei case noi sau din proiectul de renovare a unui acoperis este reprezentata de alegerea materialului potrivit pentru acoperis. Întrebati-va ce calitati doriti sa aiba acoperisul dumneavoastra: durabilitate, intretinere usoara, un aspect modern sau mai traditional? Ganditi-va la bugetul dumneavoastra in contextul calitatilor pe care doriti sa le intruneasca acoperisul dumneavoastra si contactati montatori profesionisti pentru problemele structurale legate de alegerea materialului pentru acoperis.

Casa dumneavoastra este o parte integrata a mediului inconjurator, iar acoperisul poate fi un mod eficient de a o ajuta sa iasa in evidenta sau sa fie in armonie cu ambientul, in functie de culoarea si profilul de acoperis pentru care optati. Poate va doriti ca acoperisul casei dumneavoastra sa se potriveasca cu stilul caselor din vecinatate, sau poate chiar exista reglementari stricte care impun ca noile cladiri si acoperisurile acestora sa fie similare cu restul imobilelor din imprejurimi. Este important ca aspectul acoperisului casei dumneavoastra sa se armonizeze cu identitatea arhitecturala a imobilului. Fie ca stilul dumneavoastra este unul modern si elegant, sau poate unul mai traditional, care pune accent pe decoratiuni, ar trebui sa alegeti un acoperis care sa se asorteze perfect casei dumneavoastra. Forma si culoarea acoperisului casei nu sunt aspecte pe care trebuie sa le decideti in pripa. Un acoperis este o investitie pe termen lung, asadar, atunci cand trebuie sa luati o decizie cu privire la profilele si culorile acoperisului, nu ezitati sa consultati profesionistii nostri.

Acoperisuri din lemn: aceste acoperisuri sunt durabile si dau stil casei. Acoperisurile din lemn bine intretinute rezista pana la cincizeci de ani. Din pacate, cheresteaua din zilele noastre nu este destul de durabila ca si cea din trecut, astfel incat nu se poate ridica la nivelul celei care exista in vremea stramosilor sai. Aceste acoperisuri necesita si putina intretinere, de asemenea. Mucegaiul trebuie sa fie spalat in mod regulat. Finisajul din ulei transparent trebuie sa fie aplicat periodic. Tipurile de cherestea includ: cedru galben, alb si rosu. Aceasta optiune este una dintre alegerile cele mai costisitoare, atat din punct de vedere al fortei de munca, cat si al materialelor folosite.

Acoperisuri din ardezie: acest produs a fost utilizat foarte mult, atat pe casele luxoase, cat si pe cladirile de birouri. Este folosit in zonele cu clima rece, deoarece zapada si fulgii aluneca de pe acest material. Este, de asemenea, foarte atractiv. Acoperisul din ardezie este destul de greu, astfel incat proiectarea cladirii trebuie sa fie planificat astfel incat sa detina greutati substantiale. Exista, de asemenea, un produs fabricat din cauciuc reciclat, care este de fapt ardezie. Arata la fel, dar costa mai putin.  

Acoperisuri din metal: acoperisurile din metal rezista pana la cincizeci de ani si permite, de asemenea, alunecarea ghetii si a zapezii de pe ele. Otelul, cuprul, aluminiul in foi ondulate sau tiglele metalice pot furniza o serie de design-uri. Exista chiar si unele optiuni curbate pentru a arata ca placile ceramice. In functie de tipul ales, acoperisurile metalice pot varia de la ieftine la scumpe. Ele sunt durabile si usor de instalat.

Acoperisuri din tigle: placile tip tigla sunt destul de populare. Aceste produse ceramice din lut sunt foarte rezistente la temperaturi extrem de ridicate. Tiglele rezista mult timp si sunt atractive. Totusi, ele sunt grele, astfel incat structura de sub acoperis trebuie sa fie suficient de rezistenta pentru a face fata greutatii. Chiar si versiunile mai usoare cantaresc 2,72 kg pe metrul patrat. Cele mai grele din aceasta categorie pot fi de trei ori mai grele.
 
Materiale pentru acoperisuri ar trebui sa fie selectate pe baza bugetului, robustetii dorite, a design-ului arhitectural si a schimbarilor climatice, acolo unde este construita casa.