Linia fierbinte: 0 (68) 840 040

or. Chișinău, str. Uzinelor 11

Hit vânzări

Uși de interior Albero
 

(0 item) - 0,00 MDL

Nu aveți nici un produs în coșul de cumparaturi.

section

Hidroizolare

Tabel  Lista 

6 Produs(e)

per pagină

Tabel  Lista 

6 Produs(e)

per pagină

Rolul Hidroizolatiilor este de a proteja constructia impotriva actiunii apei de orice fel (lichid, vapori), dar si impotriva infiltrarii acestora (din exterior spre interior sau invers), apa fiind un important agent agresiv cu efecte negative majore asupra partilor sau elementelor de constructie care vin in contact cu ea, cum ar fi:

1. Coroziunea armaturilor si a pieselor metalice inglobate in beton, ducand la reducerea si pana la pierderea caracteristicilor mecanice ale elementului atacat
2. Degradari datorita ciclului de inghet-dezghet
3. Modificari ale caracteristicilor fizico-mecanice ale materialelor
4. Reducerea capacitatii de izolare termica
5. Igrasie
6. Mucegai

Se spune ca una dintre cele mai mari provocari intalnite de designeri, ingineri, firme de constructii, etc. este aceea de a proteja constructia de efectele daunatoare ale apei.

Si noi recunoastem acest lucru deacea acordam o mare importanta si atentie lucrarilor de hidroizolatii pe care firma noastra le pune la dispozitie clientilor nostri.Deasemenea, o buna protectie impotriva apei poate da si un plus de siguranta si longevitate cladirilor,motiv pentru care incercam sa tinem pasul cu cele ma inovatoare si moderne solutii de pe piata aparute pentru a elimina si combate cu succes infiltratiile de apa.

Calitatea unei lucrari de hidroizolatii este data de calitatea si caracteristicile materialului folosit precum si de calitatea executiei termosudurilor dintre role cat si pregatirea suparfetei ce urmeaza a fii hidroizolata.