Linia fierbinte: 0 (68) 840 040

or. Chișinău, str. Uzinelor 11

Hit vânzări

Uși de interior Albero

(0 item) - 0,00 MDL

Nu aveți nici un produs în coșul de cumparaturi.

section

OSB Placă

Tabel  Lista 

5 Produs(e)

per pagină

Tabel  Lista 

5 Produs(e)

per pagină

Indiferent care este motivul pentru care cautati cel mai calitativ placaj OSB, la STROY LUX veti gasi nu numai calitate, ci si preturi destinate profitului fiecarui client. In domeniul constructiilor de actualitate, placajul OSB se afla la mare cautare datorita avantajelor pe care le ofera celor care il utilizeaza, in capatul acestei liste fiind pretul avantajos al acestuia. Chiar daca sunt doar placaje simple la prima vedere, placile OSB sunt perfecte pentru cei care doresc sa construiasca proiectii rezistente supuse procesului de modernitate. Astfel, veti opta pentru aceste materiale de constructii pe care le veti gasi la cele mai mici preturi doar la STROY LUX - furnizorului nr.1 din Moldova! Si, pentru a va demonstra ca toate cele spuse pana acum nu fac parte dintr-un exces de zel, ne-am propus sa prezentam cateva dintre multiplele avantaje pe care placile OSB ieftine furnizate de STROY LUX le pune la dispozitia clientilor care stiu sa aleaga intelept!

Primul dintre avantajele acestui placaj OSB consta, asa cum deja v-ati dat seama, in preturile mici menite sa va aduca zambetul pe buze. In baza acestui lucru, trebuie sa fiti informati si in vederea calitatii sale. Desi beneficiaza de cel mai mic pret existent pe piata, placile OSB de la STROY LUX sunt de o calitate superioara, ocupand cel mai inalt nivel al performantei unui material de constructii folosit la placarea exterioara sau interioara a caselor. Cel de-al doilea avantaj al acestui tip de placaj OSB achizitionat la preturi ce combat orice viziune asupra costurilor ridicate este acela ca este simplu de montat, beneficiaza de elasticitate excelenta, este incadratat in cea mai inalta clasa de igiena si nu este atacat de daunatorii. Mai mult decat atat, veti achizitiona modele de placaj OSB ieftin care vor veni in ajutorul celor care doresc sa realizeze constructii moderne care sa beneficieze de confort termic si fonic ridicat creand un ambient perfect pentru a va oferi relaxarea de care veti avea nevoie dupa o zi incarcata.

Placile OSB de calitate va ajuta sa beneficiati de mai mult spatiu, intrucat grosimea peretilor exteriori pe care ii veti ridica cu ajutorul acestor placi au o latime redusa, ceea ce reprezinta un real avantaj pentru cei care doresc sa se destina intr-un spatiu larg. Modelele de OSB ieftine pe care le pune la dispozitia dumneavoastra beneficiaza de cele mai mici preturi de pe piata din Chisinau, iar ceea ce este important este modul in care sunt realizate pentru a va oferi siguranta calitatii si rezistentei lor. Obtinute din trei straturi de aschii orientate in cruce, placajele OSB sunt perfecte pentru cei care doresc sa construiasca rapid si inteligent casa de vis ce se va incadra, cu siguranta, in randul constructiilor demne de apreciat!