Linia fierbinte: 0 (68) 840 040

or. Chișinău, str. Uzinelor 11

Hit vânzări

Uși de interior Albero

(0 item) - 0,00 MDL

Nu aveți nici un produs în coșul de cumparaturi.

section

Policarbonat

Grosime

Tabel  Lista 

13 Produs(e)

per pagină

Tabel  Lista 

13 Produs(e)

per pagină

Policarbonat este un polimer termoplastic, adică el poate fi topit de mai multe ori fără a pierde calitatea şi proprietăţile, ceea ce îl face foarte comod din punct de vedere a ecologiei.

      Din punctul de vedere a consumatorului policarbonatul este un material unic pentru construirea serelor şi construcţiilor transparente, care diferă printr-un rînd de avantaje vizibile. În primul rînd policarbonatul este foarte uşor, este de 2-6 ori mai uşor decît sticla în dependenţă de tipul policarbonatului. Datorită uşurinţei policarbonatului, pot fi construite construcţii voluminoase fără fundament sau bază, ceea ce reduce semnificativ costul proiectului.

În afară de asta, policarbonatul este foarte rezistent, mai ales în comparaţie cu sticlă. Policarbonatul celular (care este mai uşor decît sticla de 6 ori) este echipat cu laturi de duritate, ceea ce îl face fiabil şi rezistent la lovituri. Chiar şi capacitatea de transmisie a luminii a policarbonatului e mai inaltă decît la sticlă: policarbonatul monolitic lasă să treacă 90% de lumină, dar policarbonatul opac – pînă la 85%.
În contrast cu sticla policarbonatul este un material flexibil, care poate fi folosit la producerea construcţiilor complexe: arci şamd.

La montarea policarbonatului n-o să aveţi nevoie de mecanisme de ridicare sau de scule de tăiere speciale : uşor se taie cu instrumente simple, care sunt la îndemîna fiecărui gospodar. Fixarea foilor de policarbonat se efectuează cu ajutorul profilelor de aceeaşi culoare. Construcţiile din policarbonat pot fi lăsate pe iarnă, rezistă uşor pînă la temperatura de -40°С. De asemenea, policarbonatul este chimic rezistent. O singură excepţie: nu poate fi spălat cu amoniac.

Compania STROY LUX oferă pentru vînzare plăci de policarbonat celular într-o gamă foarte largă de grosimi și în diverse culori și variante diferite de material. Policarbonatul îl puteți procura în magazinele din or. Chișinău, str. Uzinelor 11 și or. Bălți, str. Feroviarilor 38A.