Linia fierbinte: 0 (68) 840 040

or. Chișinău, str. Uzinelor 11

Hit vânzări

Uși de interior Albero

(0 item) - 0,00 MDL

Nu aveți nici un produs în coșul de cumparaturi.

section

Siding

Siding

Tabel  Lista 

10 Produs(e)

per pagină

Tabel  Lista 

10 Produs(e)

per pagină

Siding pentru fațadă vânzare în Moldova (or. Chișinău, or. Bălți)

Vinyl-siding - un produs eficient care a fost creat

- pentru a fi ușor și rapid de montat;
- pentru a rezista “o viață”;
- pentru a nu mai investi  bani, timp și muncă în întreținerea lui;
- iar dacă neapărat veți dori o schimbare peste ani, se va putea desface și reutiliza, cu pierderi mici, la o altă construcție.

Siding-ul de vinil este tot mai utilizat în decorarea clădirilor. Siding poate fi utilizat în toate tipurile de construcții : case de vară, înalte , industriale și obiecte comerciale.

Vinil siding poate fi montat ușor pe toate tipurile de suprafeţe și structuri de construcții . Mulţumit acestui lucru clădirile vechi și ruinate pot fi innoite simplu. Casa Dumnevoastră va dobândi individualitate și sofisticare mulțumită design-ului special și gamei large de culori a panourilor de Siding vinil.


Siding de vinil - un aspect respectabil al casei Tale, la prețuri rezonabile și într-un timp scurt.

  

Alegeri de succes

        Siding-ul vă lasă să creați. Prin alegerea și chiar combinarea culorilor siding-ului și accesoriilor puteti oferi stil și personalitate casei dumneavoastră, indiferent dacă este realizată de curând sau are zeci de ani, daca este în oraș, la mare, la munte sau la țară. Indiferent de tehnologia în care a fost realizată structura - zidarie din cărămidă plină sau cu goluri tip porotherm, BCA, lemn sau OSB. Indiferent dacă zidaria este la roșu sau deja tencuită și vopsită cu vopsea de exterior
        În avantaj nu sunt doar proprietarii – pentru constructori și montatori este o tehnologie rapidă, simplă, ușor de învățat și realizat care nu ține cont de anotimp. 
        La fel de bine și cu o maxima economie, puteți să încercati chiar dumneavoastră să realizați montajul – mai ales la o construcție cu arhitectură simplă și un singur nivel!  
        Investiție inteligentă
        Termosistemul realizat cu lambriuri de exterior sau PVC (Vinyl-siding) inseamnă mai mult decât un aspect superb – este o extraordinară investiție.
        Placarea cu siding și termoizolarea sunt printre puținele investiții care îți aduc banii înapoi. Cheltuielile cu energia scad, ducând la amortizarea investiției în 2-3 ani, iar în situația vânzarii imobilului, costul se recuperează integral. 
         Durabilitate – cea mai mare garantie din industrie – 50 ani
         Vinyl-siding are o remarcabila rezistenta la viteze ale vantului de peste 120km/h
Compozitia materialului confera rezistenta la temperaturi extreme (-35 grd, +80grd) la actiunea radiatiilor UV si la numerosi factori chimici si biologici care ataca fatadele, siding-ul pastrandu-si aspectul mereu nou peste timp.  De aceea garantia oferita de producatori acestei fatade este cea mai mare din domeniul constructiilor – pe viata – “life-time warranty” (adica 50 de ani).
        Intretinere fara efort, fara cheltuieli
        Fatada PVC nu se revopseste. Niciodata. Se poate spala, daca doriti, chiar cu furtunul de gradina, pentru a indeparta praful. Nu sunt necesare alte cheltuieli sau platile unor altor manopere ca in cazul tencuielilor clasice. Peste ani, fatada ventilata a casei va fi la fel de frumoasa si de eficienta termic ca la inceput.  Eliminati astfel inconvenientul cu manopera si efortul cu aplicarea unei noi tencuieli sau vopsea de exterior.