Linia fierbinte: 0 (68) 840 040

or. Chișinău, str. Uzinelor 11

Hit vânzări

Uși de interior Albero

(0 item) - 0,00 MDL

Nu aveți nici un produs în coșul de cumparaturi.

section

Obiecte sanitare

  • Obiecte sanitare în Moldova

Tabel  Lista 

205 Produs(e)

per pagină

Tabel  Lista 

205 Produs(e)

per pagină

Daca aveti de renovat o baie si aveti nevoie de obiecte sanitare precum bide-uri si wc-uri, atunci ar trebui sa luati in considerare urmatoarele aspecte, atunci cand porniti in cautarea obiectelor perfecte.
Vasul de wc este unul dintre cele mai importante obiecte din baie, care poate schimba aspectul intregii incaperi, indiferent ca este vorba de baia principala, o baie de oaspeti sau una de serviciu. Astfel, ar trebui sa tii cont de tipul baii, inainte de a alege bideul sau wc-ul potrivit, de locul in care vor fii pozitionate acestea, de spatioul de care dispui, dar si de designul si bugetul pe care esti dispus sa il aloci pentru aceste obiecte.
Pe site-ul nostru vei gasi obiecte cu un aspect deosebit care te vor ajuta sa creezi o atmosfera unica si sa care vor da baii tale un aspect elegant. Pe langa rolul decorativ, bideurile si vasele de wc disponibile in gama noastra iti vor oferi si confortul necesar. Acestea sunt realizate din materiale de calitate cu o atentie sporita pentru detalii.

Indiferent de ce fel de baie iti doresti, moderna, eleganta, clasica sau in alt stil, sigur vei gasi obiectele sanitare de care ai nevoie, in gama disponibila pe StroyLux.md, si care sa se potriveasca perfect in spatiul de care dispui.