Linia fierbinte: 0 (68) 840 040

or. Chișinău, str. Uzinelor 11

Hit vânzări

Uși de interior Albero

(0 item) - 0,00 MDL

Nu aveți nici un produs în coșul de cumparaturi.

section

Cabine de Duș

  • Cabine de duș în Moldova

Tabel  Lista 

12 Produs(e)

per pagină

Tabel  Lista 

12 Produs(e)

per pagină

Cum alegem cabina de duș potrivită?

În primul rînd trebuie să fie în concordanță cu spațiul disponibil. Există variante clasice: 80x80, 90x90 dar și cu dimensiuni asimetrice : 80x100 sau 90x120. Măsurați de mai multe ori dacă e nevoie pentru a nu avea surprize neplacute și asigurați-vă că în locul unde veți amplasa cabina aveți disponibilă scurgerea.

Forma cabinei de duș nu este doar un factor estetic ci și unul de folosire a spațiului. Forma rotundă, pătrată, asimetrică rotunjită sau dreptunghiulară vă poate oferi posibilitatea să folosiți spațiul cît mai eficient cu putință. Puteți alege variantele compacte sau puteți construi o cabină de duș din bucăți ( pereți ficși și uși de duș ) sau puteți merge pe variantele modern și elegante de tip Walk-In.

Cabina de duș trebuie neaparat să fie din sticlă securizată și este de preferat să fie cît mai groasa. Grosimile geamului de sticlă pot începe de la 3mm si pot merge pînă la 8mm. Puteți alege sticla clară, semiopacă ( pentru mai multă intimitate ) sau serigrafiată ( cu model ) și mai ales puteți opta pentru o varianta de sticlă tratată anticalcar. Astfel de tratamente pot fi termice, chimice sau mecanice și difeăa de la producător la producător.