Linia fierbinte: 0 (68) 840 040

or. Chișinău, str. Uzinelor 11

Hit vânzări

Uși de interior Albero

(0 item) - 0,00 MDL

Nu aveți nici un produs în coșul de cumparaturi.

section

Mobilă pentru Baie

Tabel  Lista 

18 Produs(e)

per pagină

Tabel  Lista 

18 Produs(e)

per pagină

Colectiile de mobila de baie pe care vi le propunem, sunt diferite din punctul de vedere al designului, insa toate au in comun calitatea, abordarea cu mare atentie a detaliilor, fara sa piarda din vedere aspectul practic al mobilei de baie. In fiecare colectie de mobila puteti alege diverse marimi, materiale, culori si accesorii de baie.

Paleta de culori incepe de la alb, continua cu cappucino si wenge, diferite culori ale lemnului, ajunge la bordeaux, antracit sau chiar negru. Din punct de vedere al dimensiunilor, ne-am asigurat ca tu o sa ai o varianta, indiferent de spatiul disponibil in baie sau de preferintele tale.

In oferta noastra vei gasi dulapuri care incep de la categoria economica, pentru orice buget, si ajung la mobilier premium realizate din cele mai bune materiale existente pe piata. Iti garantam ca diferenta o vei sesiza in timp.

Pentru a te ajuta in alegerea unui mobilier, da-ne voie sa iti facem cateva recomandari; atunci cand cauti un mobilier de baie tine cont de faptul ca va fi montat in cel mai umed spatiu din casa - baia. Toate mobilierele de baie din magazinul nostru au cel putin un tratament/o protectie impotriva umiditatii. Nu te lasa pacalit de mobilierele de baie care sunt exagerat de ieftine. Netratat, lemnul expus la apa ajunge sa se deformeze, sa transpire si inevitabil sa cedeze.