Linia fierbinte: 0 (68) 840 040

or. Chișinău, str. Uzinelor 11

Hit vânzări

Uși de interior Albero
 

(0 item) - 0,00 MDL

Nu aveți nici un produs în coșul de cumparaturi.

section

Parchet Laminat

Parchet Laminat

Țară Producător
Grosime
Clasa de abraziune

Tabel  Lista 

89 Produs(e)

per pagină

Tabel  Lista 

89 Produs(e)

per pagină

Laminat, parchet laminat și accesorii pentru pardosea  (Chișinău, Bălți)

 Astăzi un număr larg de consumatori alege parchetul laminat. Secretul popularităţii parchetului laminat - o combinaţie excelentă de preţ şi calitate, în fiabilitatea sa pe termen lung şi aspectul estetic plăcut. Toate acestea prezintă avantaje indiscutabile a parchetului laminat în comparaţie cu alte tipuri de pardoseli.

Podele executate cu parchet laminat nu au nevoie de sablare şi şlefuire, acestea nu necesită să fie lăcuite. Soarele nu afectează culoarea de acoperire a placilor laminatului, şi petele apariţia cărora este inevitabilă în timpul exploatării, pot fi îndepărtate cu uşurinţă cu acetonă, fără a-i compromite aspectul. Este demn de menţionat proprietăţile ecologice a parchetului laminat. Chiar şi oamenii care suferă de reacţii alergice, se simt cu aceste podele confortabil. Parchetul laminat este un izolator excelent, şi salvează căldura de acasă.


Parchet laminat uşor  se instalează. Colecțiile de laminat au culori bogate şi o mare varietate de texturi - o garanţie că plăcile de laminat se vor integra foarte bine în orice decor sau interior.
La avantajele deja menţionate a plăcilor de laminat ar trebui să adaugăm încă unul, cel mai important lucru - rezistenţa. Parchetului laminat nu-i este frică de ghearele animalului, pantofi grele, sau tocuri ascuţite, ceea ce îl face ideal pentru hol şi bucătărie. Reflecţiile luminii pe suprafața laminatului sunt pur şi simplu magice!

Compania STROY LUX vă propune o gamă foarte vastă de modele și decoruri pentru parchet laminat și accesorii. Prețurile, imaginile și descrierea modelelor de laminat le puteți compara deasemeni într-un catalog bine structurat.