Linia fierbinte: 0 (68) 840 040

or. Chișinău, str. Uzinelor 11

Hit vânzări

Uși de interior Albero

(0 item) - 0,00 MDL

Nu aveți nici un produs în coșul de cumparaturi.

section

Laminat SWISS KRONO

Laminat SWISS KRONO

Tabel  Lista 

40 Produs(e)

per pagină

Tabel  Lista 

40 Produs(e)

per pagină

Parchetul laminat Kronostar este utilizat în foarte multe amenajări datorită preţului său accesibil. Acesta nu este făcut exclusiv din lemn, ci din aşchii lemnoase (într-un procent de peste 80%). Presate la temperatura ridicată, placile de parchet laminat se acopera cu un strat de melamină care îl face rezistent la uzură. În funcție de tipul de rezistență al perchetului laminat, acesta poate fi de trei tipuri: de înaltă densitate, de densitate medie și de densitate joasă. Parchetul laminat constă din patru straturi: primul strat, cel inferior, este stratul de stabilizare ce protejează pardoseala împotriva umidității; apoi stratul de suport- constă din placă fibrolemnoasă de mare densitate, care îi asigură rezistența. Cel de-al treilea strat- decorativ, confecționat din hârtie imprimată, îi conferă aspectul final și are posibilități nelimitate de creare de modele; stratul superior, de suprafață, asigură durabilitatea, rezistența la uzură și pete. Parchetul laminat se împarte în: - parchet laminat de trafic redus - se recomandă pentru dormitoare sau alte încăperi cu trafic redus; - parchet laminat de trafic mediu - se recomandă pentru dormitoare, holuri interioare, birouri mai puțin circulate; - parchet laminat de trafic intens - se recomandă pentru holuri de intrare, sufragerii, birouri circulate, spații comerciale. Avantajele pardoselilor finisate cu parchet laminat sunt numeroase: - are preț accesibil tuturor; - este rezistent la multe șocuri; - are o suprafață robustă, care asigură pentru o perioadă îndelungată aspectul frumos al decorurilor; - este ușor de curățat și întreţinut – ştergerea cu un mop şi aspirarea sunt suficiente; - poate fi utilizat în orice încăpere; - este oferit într-o diversitate de modele – lemn, piatră, grafice, cu muchii teşite; - oferă o varietate de efecte de suprafaţă – finisaj lucios, mat, în relief, suprafaţă antiderapantă; - permite instalarea unui sistem de incălzire prin pardoseală; - este ușor de montat, datorită noului sistem de îmbinare (tip click); - în caz de deteriorare, este ușor de înlocuit .

 

Parchet laminat Kronostar vanzare în Moldova (or. Chișinău, or. Bălți)

Podele finisate cu parchet laminat produse de Kronostar prezintă o acoperire rezistentă la uzură. Avantajele parchetului laminat Kronostar sunt recunoscute de către mulţi utilizatori moldoveni, dar şi către utilizatori din alte ţări.

Ca rezultatul al implementării celor mai recente tehnologii, tradiţiilor internaţionale şi experienţei a urmat calitatea exclusivă a producţiei şi alegerea largă a decorurilor propuse pentru parchetul laminat Kronostar. Parchetul laminat Kronostar este produsul industriei de prelucrare a lemnului, care prezintă o alternativă pentru acoperiri tradiţionale. Producţia de laminat este oferită în cîteva colecţii.

 

Laminat Kronostar - FRUMUSEȚE ŞI STIL