Linia fierbinte: 0 (68) 840 040

or. Chișinău, str. Uzinelor 11

Hit vânzări

Uși de interior Albero

(0 item) - 0,00 MDL

Nu aveți nici un produs în coșul de cumparaturi.

section

Pardosele Calde

Tabel  Lista 

14 Produs(e)

per pagină

Tabel  Lista 

14 Produs(e)

per pagină

Încălzirea electrică în pardoseală: despre costuri si consum

Cînd vine vorba de încălzirea locuinței, foarte mulți consumatori apelează la metoda clasică (încălzire cu radiatoare). Un lucru foarte important de știut este că există alternative mai avantajoase. O să vă prezentăm pe scurt cîteva dintre cele mai importante informații despre încalzirea electrică în pardoseală – o modalitate eficientă de a încălzi locuința dumneavostră.

Tipuri de încălzire electrică în pardoseală:

 

1. Încălzirea cu cablu electric încălzitor

Această variantă este folosită atunci cînd există posibilitatea turnării unei șape iar cablul încălzitor va sta înglobat în aceasta.

 

2. Încălzirea cu covoraș electric încălzitor

Această variantă este folosită atunci nd nu se toarnă o șapă iar covorașul este înglobat în adezivul care fixeaza gresia.

Covorașul este format dintr-un cablu foarte subțire (de aproximativ 3mm) care este dispus pe un material de 50 cm lățime și cu lungimea între 1 și 24 de metri. Această variantă este mai scumpă decît cea cu cablu electric încălzitor.

 

3. Încălzirea cu plăci încălzitoare

Pentru această variantă se folosește un material de tip pastă, în care este înglobat un cablu încălzitor și care se montează sub parchet.

Suprafața minimă pentru instalarea unui sistem de incalzire electrică în pardoseală este de 0.5 m pătrați. O suprafață maximă nu există. Astfel puteți instala acest tip de sistem de încălzire cam în orice încăpere