Linia fierbinte: 0 (68) 840 040

or. Chișinău, str. Uzinelor 11

Hit vânzări

Uși de interior Albero

(0 item) - 0,00 MDL

Nu aveți nici un produs în coșul de cumparaturi.

section

Saltele Ortopedice

Tabel  Lista 

24 Produs(e)

per pagină

Tabel  Lista 

24 Produs(e)

per pagină

Saltele ortopedice ISTIKBAL pentru vise plăcute. Producător Turcia.

A trecut mult timp ca sa ajungem la o așa performanță, cînd raportul calitate-preț la saltelele ortopedice din piața orașelor Chișinău și Bălți, să devină mult mai atractiv ca un orice alt produs importat din exterior. Salonul nostru de saltele ortopedice și mobilă moale și-a propus drept scop, implementarea know-howului pentru modelele de mobilă, pentru a obține un rezultat pe măsura așteptărilor. Materialele din care sunt confecționate saltelele ortopedice ISTIKBAL, corespund tuturor standardelor igienic-sanitare și a normelor legale. 

saltea ortopedică este special concepută  pentru a sprijini în mod corespunzător și corect coloana vertebrală și mușchii spatelui.  Cu ajutorul unei saltele ortopedice vei avea un somn și o odihnă placută.

Saltelele ortopedice sunt saltele cu o duritate puțin peste mediu,  reprezentînd „varianta de mijloc”, între salteaua foarte moale și cea de tip dur, iar înălțimea acestora se învîrte în jurul a 20-30 cm. Suprafața saltelei ortopedice trebuie să fie dreaptă, ca în cazul unei saltele dure, iar cînd vă așezați pe ea, să preia toate formele corpului dvs.
De-asemenea  saltelele ortopedice se deosebesc de saltelele neortopedice  prin elasticitatea punctuală.  O elasticitate punctuală  a unei saltele ortopedice distribuie în mod corect presiunea și efortul asupra țesăturilor și mușchilor, indiferent de poziția corpului pe saltea.
StroyLux.md vă  oferă saltele ortopedice de calitate, cu elasticitatea potrivită, dimensiuni variabile și nestandard, cu butoane de aerisire ce va permite  trecerea cu ușurință a căldurii și a umezelii.

 

Cu Salteaua Ortopedică produsă de ISTIKBAL, visul tău uită de coșmar!