Linia fierbinte: 0 (68) 840 040

or. Chișinău, str. Uzinelor 11

Hit vânzări

Uși de interior Albero

(0 item) - 0,00 MDL

Nu aveți nici un produs în coșul de cumparaturi.

section

Generatoare

Generatoare

Tabel  Lista 

4 Produs(e)

per pagină

Tabel  Lista 

4 Produs(e)

per pagină

Alegerea generatorului de benzină

Benzinele electrice sunt utilizate pe scară largă pentru furnizarea temporară a energiei electrice a unei case de țară și în cazul unei închideri planificate sau de urgență din rețeaua comună. Generatoarele de benzină reprezintă un excelent ajutor pentru condițiile de teren, picnic și șantierele de construcție, precum și în locuri unde este imposibil să vă conectați la rețeaua electrică. Dacă este necesar să se furnizeze curent pentru dispozitive care sunt sensibile la căderea de tensiune, este nevoie de un generator de benzină invertor.

 
Principiul generatorului

Principiul de funcționare a generatoarelor de benzină este extrem de simplu. Energia termică este transformată în energie electrică. În primul rând, generatorul transformă curentul alternativ într-un curent constant, după care curentul devine din nou variabil, dar tensiunea se stabilizează. La aparatul electric, curentul este deja alimentat cu o tensiune constantă. Prin urmare, generatoarele de benzină nu sunt doar surse autonome de energie electrică, ci oferă și o durată lungă de viață a aparatelor electrice datorită alimentării unui curent cu o tensiune constantă.

Pentru echipamentele electrice, un generator de benzină de 5 kW se potrivește perfect, iar pentru a asigura o locuință rezidențială necesită o putere a generatorului de 10 kW.

 
Avantajele generatoarelor de benzină

Principalul avantaj îl reprezintă prețurile pentru generatoarele de benzină. Acestea sunt în mod avantajos diferite în comparație cu centralele electrice pe bază de motorină. De asemenea, trebuie remarcat și următoarele avantaje:

     - funcționare aproape fără zgomot

     - dimensiuni compacte

     - funcționare confortabilă