Online magazinul lucrează în regim de testare. Înainte de a plasa o comanda, Vă rugăm să precizați prețurile și disponibilitatea produselor în depozit!

or. Chișinău, str. Uzinelor 11

(0 item) - 0,00 MDL

Nu aveți nici un produs în coșul de cumparaturi.

section

Mașini de găurit

Tabel  Lista 

11 Produs(e)

per pagină

Tabel  Lista 

11 Produs(e)

per pagină

Uneori, cel mai simplu si mai rapid mod de a face o lucrare este de a utiliza un instrument de mână în loc de scula electrica. Efectuarea de găuri mici, pentru a obține o gaura de ghidaj este un exemplu excelent pentru acest principiu. Unul dintre instrumentele din trusa dumneavoastra ar trebui să fie sula, un obiect simplu, versatil.

Puteți utiliza capătul ascuțit al sulei pentru multe lucruri - linii de marcare care nu va se vor mânji sau disparea, gauri de marcare si gauri pilot pentru introducerea holsuruburilor cu o scula electrica.

Nu ai multe opțiuni atunci când te duci să cumperi o sulă; există cea banala la magazinul local de bricolaj si cele la comanda de pe internet. Oțelul trebuie să fie drept și rigid, și ar trebui să fie ferm atașat la mâner.

 Diferență care poate sa apara este la vârful sulei , care poate fi în formă rotunda sau cu laturi drepte si ascuțite, cum puteti vedea in poza alaturata. Acesta este motivul pentru care veti avea nevoie de doua. Una este mai buna pentru gauri mici si subtiri(cea cu varful conic si ascutit), iar cealalta este buna pentru marcaje. 

In categoria echipamente si scule electrice veti gasi masini de gaurit electrice, masini de gaurit cu acumulatori de 12 V, 14.4V, 18V, surubelnite electrice, dar si accesorii pentru ele, precum suporturi pentru masina de gaurit si adaptoare pentru gaurire la 90 grade.

 

Caracteristici masini de gaurit si insurubat

Aceste echipamente sunt folosite la gaurirea, insurubarea sau slefuirea metalului, lemnului si pietrei sau a produselor ceramice. Pentru gaurire se utilizeaza burghie si carote, cu coada cilindrica sau cu coada SDS, in functie de tipul mandrinei bormasinii. Pentru slefuire se utilizeaza perii de sarma tip cupa cu coada.