Linia fierbinte: 0 (68) 840 040

or. Chișinău, str. Uzinelor 11

Hit vânzări

Uși de interior Albero

(0 item) - 0,00 MDL

Nu aveți nici un produs în coșul de cumparaturi.

section

Boilere

Tabel  Lista 

4 Produs(e)

per pagină

Tabel  Lista 

4 Produs(e)

per pagină

Boilere electrice si accesorii termice - Materiale de Constructie in Chisinau

Boilerele electrice reprezintă aparate destinate încălzirii și stocării apei menajere, care pot fi utilizate în locuințe particulare sau în locuri publice.

Acestea reprezintă cea mai bună alegere pentru a avea apă caldă tot timpul, având costuri minime de instalare și exploatare. 

Boilerele electrice funcționeaza în mare parte pe același principiu pe care funcționează un uscător de păr sau un toaster electric. Mai exact, curentul electric este trecut printr-o piesă de metal care se încălzește foarte tare în momentul în care trece curent electric prin el. Apa este încălzită de caldura acestui metal, apoi ajunge prin robinet pentru a fi utilizată. Instalația unui boiler electric face ca tot acest proces să fie unul în siguranță. Chiar dacă apa și curentul electric nu trebuie amestecate, pentru a evita accidentele, sistemul unui boiler este suficient de sigur pentru a nu-ți face probleme de vreun fel.  

Temperatura poate fi controlată prin intermediul unui termostat bipolar, unele modele fiind prevăzute și cu dispozitiv de siguranță.

Unele tipuri de boilere electrice sunt formate dintr-un rezervor interior emailat, pentru un plus de protecție împotriva coroziunii și pentru o mai bună rezistență mecanică. Pot fi prevăzute cu anod de magneziu supradimensionat și pot avea o supapă de siguranță în momentul în care lucrează sub presiune. Capacitatea boilerului diferă de la model la model.

Comparativ cu alte soluții de încălzire a apei (centrala termică, boiler pe gaz, boiler pe lemne sau încălzitor electric instant) boilerul electric prezinta următoarele avantaje:
 - poate fi instalat peste tot unde exista retea de energie electrica;
 - nu necesita montajul in camera tehnica speciala ca in cazul echipamentelor pe gaz, sau cos de fum ca in cazul boilerul pe lemne;
 - furnizeaza apa calda constant, fara fluctuatii de temperatura;
 - boilerul electric este rapid, economic si mai ales nepoluant;
 - este dotat cu termostat reglabil ce permite reglajul temperaturii apei calde.

 

Abonează-te la pagina noastră de facebook - află primul despre ofertele noastre!