Linia fierbinte: 0 (68) 840 040

or. Chișinău, str. Uzinelor 11

Hit vânzări

Uși de interior Albero

(0 item) - 0,00 MDL

Nu aveți nici un produs în coșul de cumparaturi.

section

Calorifere

Tabel  Lista 

3 Produs(e)

per pagină

Tabel  Lista 

3 Produs(e)

per pagină

 

 

Abonează-te la pagina noastră de facebook - află primul despre ofertele noastre! 

 

 

Radiatoare tip panou din otel, calorifere de otel - magazin Stroy Lux

Aceste calorifere de otel sunt cele mai populare radiatoare. Exista radiatoare otel tip 10, 11, 20, 21, 22, 33, respectiv cu 1, 2 sau 3 panouri din otel si un numar corespunzator de aripioare convectoare. Inaltimi de fabricatie calorifere otel: H300, H500, H600, H900 mm.
 

Calorifere fonta, radiatoare cu elementi de fonta

Radiatoarele de fonta au dat in timp dovada calitatilor remarcabile. Inertia lor termica asigura o caldura stabila, regulata si silentioasa. Caloriferele din fonta sunt practic insensibile la coroziune si dureaza o viata. Elementii de radiator din fonta au o forma studiata pentru a optimiza atat emisia termica prin radiatie, cat si cea prin convectie.

 

Radiatoare aluminiu, Calorifere cu elementi de aluminiu

Radiatoarele din aluminiu au o putere termica sporita. Sunt turnate sub presiune dintr-un aliaj de aluminiu, si sunt proiectate astfel incat sa aiba o emisie termica convectiva mare prin marirea aripioarelor convectoare. Aliajul de aluminiu cu inertie termica scazuta atinge rapid performante optime si ofera o rezistenta ridicata la coroziune si o greutate mica. Durata de viata pentru aceste calorifere aluminiu e virtual nelimitata.