Linia fierbinte: 0 (68) 840 040

or. Chișinău, str. Uzinelor 11

Hit vânzări

Uși de interior Albero

(0 item) - 0,00 MDL

Nu aveți nici un produs în coșul de cumparaturi.

section

Convectoare

Tabel  Lista 

6 Produs(e)

per pagină

Tabel  Lista 

6 Produs(e)

per pagină

Afla din acest articol cat costa sa folosesti convectoare electrice si de ce sunt din ce in ce mai folosite la noi. Iti voi recomanda 4 din cele mai utilizate modele de pe piata (foarte accesibile si cu transport gratuit  ).

Este foarte important sa faci cald in casa, si cand iarna da semne sa apara, este tentant sa incalzesti camera cu un convector electric decat sa pornesti centrala termica pentru toate camerele.

Nu este un lucru rau sa incalzesti cu un convector electric. In trecut poate era pentru ca nu aratau foarte frumos si sa nu uitam ca sunt o metoda de incalzire mai scumpa decat gazul sau lemnele.

Convectoarele electrice au o carcasa metalica ce are la baza ei o rezistenta electrica. Puterea rezistentei poate fi de 500 w, 1000 w, 1500 w, 2000 w, 2500 w si chiar 3000 w la modelele mai noi. Aerul intra prin partea de jos a lui, se incalzeste si iese prin grila superioara. Convectia este naturala, aerul circula liber, fara ventilator.

Internet magazinul STROY LUX va propune o gama larga de incalzitoare la cele mai mici preturi din Chisinau. Incalzitoare de tot tipul : convectore electrice, aeroterme, radiatore. Calitate garantata si livrare in toate regiunile Moldovei. Pentru clientii fideli avem REDUCERI !

 

Abonează-te la pagina noastră de facebook - află primul despre ofertele noastre!