Linia fierbinte: 0 (68) 840 040

or. Chișinău, str. Uzinelor 11

Hit vânzări

Uși de interior Albero

(0 item) - 0,00 MDL

Nu aveți nici un produs în coșul de cumparaturi.

section

Încălzitoare Electrice

Cum alegi un aparat de incalzire electric performant?

Incalzirea cu aparate de tip electric ofera nenumarate avantaje fata de cea pe gaz. In primul rand un aparat electric va incepe sa emane caldura foarte repede, unele chiar din secunda in care incep sa functioneze, spre deosebire de un calorifer legat la o centrala cu gaze, a carui incalzire poate dura minute bune. Un alt avantaj este constituit de faptul ca imediat dupa terminarea iernii, aparatele electrice pot fi depozitate in garaj sau debara, spre deosebire de caloriferele fixe care vor ocupa spatiu atat pe timpul iernii cat si in restul anului. Manevrabilitatea este un alt factor important. Un aparat de tip electric pentru incalzit poate fi mutat sau asezat dupa preferinte. Il puteti muta dintr-o camera in alta, il puteti indrepta in directia dorita sau poate fi asezat intr-o parte anume a camerei ce se doreste a fi incalzita.

Daca acum ceva timp multa lume alegea centrala pe gaz pentru incalzire, mai ales datorita pretului de functionare scazut, acum lucrurile incep sa se schimbe. Aparatele electrice de incalzire prezente pe piata, in cea mai mare parte sunt de ultima generatie si au un raport consum de energie/eficacitate foarte bun. Asadar sa nu va mire daca incalzirea electrica se va dovedi mai economica decat cea pe baza de gaz.

Singurul dezavantaj al incalzirii electrice poate fi ca solicita destul de mult instalatia electrica a casei, iar o instalatie de calitate proasta sau mai slaba ar putea sa nu faca fata unei intregi retele de aparate electrice pentru incalzire.

 

Abonează-te la pagina noastră de facebook - află primul despre ofertele noastre!