Online magazinul lucrează în regim de testare. Înainte de a plasa o comanda, Vă rugăm să precizați prețurile și disponibilitatea produselor în depozit!

or. Chișinău, str. Uzinelor 11

(0 item) - 0,00 MDL

Nu aveți nici un produs în coșul de cumparaturi.

section

Uși de Interior

Lățime ușă

Tabel  Lista 

26 Produs(e)

per pagină

Tabel  Lista 

26 Produs(e)

per pagină

Alegerea ușilor de interior ocupa un rol important in aspectul locuintei Dvs, astfel trebuie sa acordati maxima atentie acestui lucru.

Stilul usilor de interior conteaza forte mult in design-ul locuintei, de aceea optarea pentru uși greșite, afectează interiorul întregii case. Pentru a face o alegere corecta, va ajuta experienta si atentia specialiștilor noștri în alegerea ușilor ideale pentru dumneavoastră..

Ceea ce va completa aspectul ușilor in intregime este feroneria și accesoriile potrivite, astfel va putem propune numeroase opțiuni de manere, balamale, broaște etc, care cu ajutorul specialiștilor noștri veti finisa stilul ales pentru design-ul Dumneavoastră de interior.

Un criteriu foarte important în alegerea ușii de interior este materialul din care este fabricata. Acesta influentează aspectulușii, durata de exploatare precum și prețul final. În showroom-ul nostru găsiți un asortiment destul de vast de modele, calități și stiluri la cele mai variate prețuri, astfel aveți avantajul să găsiți ușa de interior potrivită, indiferent de bugetul dumneavoastră. 

Compania STROY LUX ajuta sa faceti cele mai inteligente alegeri si ofera comfortul si siguranta dorita. Va așteptăm cu drag!