Linia fierbinte: 0 (68) 840 040

or. Chișinău, str. Uzinelor 11

Hit vânzări

Uși de interior Albero

(0 item) - 0,00 MDL

Nu aveți nici un produs în coșul de cumparaturi.

section

Uși de Interior

Uși de Interior

Tabel  Lista 

52 Produs(e)

per pagină

Tabel  Lista 

52 Produs(e)

per pagină

Alegerea ușilor de interior ocupa un rol important in aspectul locuintei Dvs, astfel trebuie sa acordati maxima atentie acestui lucru.

Stilul usilor de interior conteaza forte mult in design-ul locuintei, de aceea optarea pentru uși greșite, afectează interiorul întregii case. Pentru a face o alegere corecta, va ajuta experienta si atentia specialiștilor noștri în alegerea ușilor ideale pentru dumneavoastră..

Ceea ce va completa aspectul ușilor in intregime este feroneria și accesoriile potrivite, astfel va putem propune numeroase opțiuni de manere, balamale, broaște etc, care cu ajutorul specialiștilor noștri veti finisa stilul ales pentru design-ul Dumneavoastră de interior.

Un criteriu foarte important în alegerea ușii de interior este materialul din care este fabricata. Acesta influentează aspectulușii, durata de exploatare precum și prețul final. În showroom-ul nostru găsiți un asortiment destul de vast de modele, calități și stiluri la cele mai variate prețuri, astfel aveți avantajul să găsiți ușa de interior potrivită, indiferent de bugetul dumneavoastră. 

Usile de interior prezentate in catalogul "Stroy Lux" sunt disponibile in diverse modele si prezinta un design placut. Usile de interior imbina stilul modern si clasic. Oferta noastra include usi din lemn masiv, culisante, celulare si structurate, de inalta calitate, la pret accesibil pentru fiecare. Gama variata de usi pentru interior vine in intampinarea celor mai exigente cerinte in domeniul amenajarilor pentru locuinte

Compania STROY LUX ajuta sa faceti cele mai inteligente alegeri si ofera comfortul si siguranta dorita. Va așteptăm cu drag!