Linia fierbinte: 0 (68) 840 040

or. Chișinău, str. Uzinelor 11

Hit vânzări

Uși de interior Albero

(0 item) - 0,00 MDL

Nu aveți nici un produs în coșul de cumparaturi.

section

Vopsele / Grunduri

Vopsele / Grunduri

Tabel  Lista 

88 Produs(e)

per pagină

Tabel  Lista 

88 Produs(e)

per pagină

Vopsele și grunduri pe baza de solventi

Grunduri, vopsele, lacuri, emailuri pentru fier, tablă zincată, cupru, lemn, pigmenți anticorozivi, pentru suprafețe interioare și exterioare. Aceste produse au efect de limitare a îngălbenirii, putere mare de acoperire, creează un aspent satinat, prezintă rezistență mare la lumină. 

În catalogul internet-magazinului "STROY LUX" găsiți vopsele sintetice pe baza de rașini alhidice și rașini uretanice alifatice care nu îngălbenesc, cu efect anticoroziv. Vopsele se caracterizează printr-o optimă dilatare, rezistentă la zgârieturi și cu o bună putere anticorozivă, fiind astfel potrivit chiar și la aplicări ca unic produs pe suprafețe metalice. Vopsele propuse oferă o bariera eficientă împotriva factorilor atmosferici; posedă o elevată elasticitate și rezultă potrivit și pentru protecția lemnului, fierului și a altor materiale chiar și în prezența mediilor agresive ca acela marin, montan si industrial.

 

Vopsele și grunduri pe bază de apa

Vopsele, grunduri, lacuri, baituri, emailuri pe bază de apă pentru finisaje lacuite, opace, semilucioase. Protejează și colorează suprafețele din fier, fontă, lamă zincată, aliaje ușoare, calorifere, radiatoare. Putere anticorozivă, aderență mare, rezistență la îngălbenire și lumină. Emaluri de înaltă calitate pe bază de rașini acrilouretanice diluabile în apă în suspensie apoasă și pigmenți colorați. Produsele oferă rezistență înalta la lumină și la îngălbenire. Cu ajutorul produselor care le puteți vedea mai jos se realizeaza finisaje de tip lăcuiri, indicate pentru suprafețe expuse la contact cum ar fi uși și ferestre.