Linia fierbinte: 0 (68) 840 040

or. Chișinău, str. Uzinelor 11

Hit vânzări

Uși de interior Albero

(0 item) - 0,00 MDL

Nu aveți nici un produs în coșul de cumparaturi.

section

Amorse

Tabel  Lista 

9 Produs(e)

per pagină

Tabel  Lista 

9 Produs(e)

per pagină

Amorsa se aplică numai cu bidineaua și pensula (pentru a freca bine suportul și spăla praful. Veți observa după ce terminați ca la fundul galeții găsiți mult praf și nisip în cazul când aveți și ceva tencuială). Cum ziceam, se aplică numai la bidinea și la colțuri se dă cu pensula. Amorsa se utilizează pentru amorsarea suprafeţelor din beton, tencuială, glet, gips etc, cu scopul de a consolida suportul. Dacă am vorbit despre gletuirea pereților pâna acum, in acest articol vom descrie cum se folosește amorsa în cazul când gletuim pereții și aplicăm vopseaua lavabila.

Presupunem ca am pregatit pereții pentru glet (curățat și reparat). Acum trebuie aplicat un strat de amorsă. Avem nevoie de amorsă, bidinea și pensulă. Cum procedăm... Punem un litru de amorsă pentru tencuială intr-o galeată curată și 3 litri de apă, amestecăm foarte bine. Facem o probă. Aplicăm cu bidineaua pe perete să vedem dacă absoarbe suportul. În caz că peretele absoarbe foarte rău și amorsa nu se întinde mai adăugăm un litru de apă.

Aplicați amorsa în plin. Asta inseamnă că trebuie înmuiat bine peretele. Nu lăsați locuri neamorsate sau doar șterse cu bidineaua. Amorsăm tavanul iar apoi pereții. Dacă nu ajunge amorsă, aruncați ce rămâne pe galeată, spălați bine găleata și pregătiți altă amorsă.

Dupa ce ați terminat de amorsat toată camera spălați bine găleata bidineaua și pensula. În timp ce aplicați amorsa, mare atenție să nu vă stropiți în ochi. Dupa ce se usucă bine camera, este pregatita pentru gletuire.