Linia fierbinte: 0 (68) 840 040

or. Chișinău, str. Uzinelor 11

Hit vânzări

Uși de interior Albero

(0 item) - 0,00 MDL

Nu aveți nici un produs în coșul de cumparaturi.

section

Emailuri

Emailuri

Tabel  Lista 

14 Produs(e)

per pagină

Tabel  Lista 

14 Produs(e)

per pagină

Emaluri destinate pentru vopsirea suprafeţelor metalice, din lemn sau alte, care se supun acţiunilor atmosferice sau pentru vopsirea în încăperi din interior. Se deosebeşte prin bună putere de acoperire, rezistenţa culorii şi luciu durabil, un randament sporit şi este uşor de pus în operă.

Emalurile se utilizează pentru protecţia anticorosivă a suprafeţelor feroase în interior şi exterior destinate vopsirii ulterioare. Emalul se aplică pe rugina sub condiţii că startul de rugină nu depăşeşte 100 mkm. Aplicarea grundului asigură un randament sporit a vopselei şi prelungeşte duritatea acoperirii.

Pentru suprafetele din otel, beton si metal, STROY LUX propune o serie de emailuri decorative profesionale, a caror formula a fost dezvoltata si optimizata astfel incat sa ofere finisaje impecabile, ce isi pastreaza proprietatile estetice si de protectie timp indelungat. Solutiile sunt recomandate atat pentru o utilizare industriala, cat si pentru lucrari de finisaje desfasurate in spatii casnice.