Linia fierbinte: 0 (68) 840 040

or. Chișinău, str. Uzinelor 11

Hit vânzări

Uși de interior Albero

(0 item) - 0,00 MDL

Nu aveți nici un produs în coșul de cumparaturi.

section

Emailuri alchidice

Tabel  Lista 

8 Produs(e)

per pagină

Tabel  Lista 

8 Produs(e)

per pagină

Emailul Alchidic, este un produs industrial, fabricat din rasini sintetice, pigmenti, aditivi, extenderi si solventi, folosit in aplicatii atat indusriale cat si casnice, pentru acoperirea finala a suporturilor interioare sau exterioare, din lemn metal sau zidarie. Desi are ca principala destinatie vopsirea lemnului sau a metalului este folosit cu rezultate foarte bune si pe tenccuieli sau zidarie, in scopul protejarii superioare. Se remarca prin aderenta mare, buna intindere si putere de acoperire, dar si printr-o buna rezistenta la intemperii si exploatare indelungata. Acest tip de vopsea alchidica se fabrica in orice nuanta a paletei de culori RAL.

 

Caracteristicile principale ale Emailului Alchidic

  1. Putere mare de acoperire;
  2. Aderenta ridicata la suport grunduit;
  3. Buna putere de intindere;
  4. Aplicare facila;
  5. Etalare buna;
  6. Duritate buna;
  7. Rezistenta buna la intemperii;
  8. Rezistenta buna la imbatranire;
  9. Orice culoare conform RAL.

 

    Emailul Alchidic “Emex Extracolor” este folosit pentru vopsirea decorativa si, in special, de protectie in exploatarea de durata, in principal a elementelor de constructii supraterane din lemn, metal si beton, situate la interior sau la exterior.

     Suprafetele metalice ce vor fi vopsite, ca: tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, scene, grinzi, standuri si copertine metalice, etc., 

     Vopsirea lemnului sau a elementelor din lemn ca: mdf, osb, placi din lemn, lambriuri, sageac-uri, pervazuri, panouri, grinzi, placaj, panel, etc., se va face dupa pregatirea suprafetei prin slefuire si protejarea cu grund.

    Suprafetele de baza minerala cel mai des intalnite la vopsire sunt: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var si ipsos, placi de gips-carton, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, conglomerate minerale absorbante, azbociment, etc.