Linia fierbinte: 0 (68) 840 040

or. Chișinău, str. Uzinelor 11

Hit vânzări

Uși de interior Albero

(0 item) - 0,00 MDL

Nu aveți nici un produs în coșul de cumparaturi.

section

Vopsele / Emulsii

Tabel  Lista 

50 Produs(e)

per pagină

Tabel  Lista 

50 Produs(e)

per pagină

Vopsele lavabile pentru lucrări de interior și exterior cu o putere mare de acoperire și care se întind foarte ușor. Vopselele lavabile sunt soluția ideală pentru zugrăveli interioare și exterioare rezistente la spălare. Vopsele lavabile sunt ușor de aplicat, caracterizate prin cel mai mare grad de tonalitate a culorilor din categoriile lor. Pelicula finală de vopsea lavabilă are un aspect mat sau lucios, este continuă, elastică și uniformă. Cu ajutorul acestor vopsele lavabile se umple foarte bine porii și este permeabila la vaporii de apă, eliminând umeditatea ce poate favoriza apariția mucegaiului.

Vopsele lavabile de interior si exterior de la STROY LUX la preturi promotionale. Aceste vopsele lavabile sunt de cea mai buna calitate, au putere mare de acoperire si se pot comanda in orice tip de nuanta. Vopselele de exterior de la STROY LUX sunt rezistente la apa si factori climatici. Vopseaua lavabila pentru fatade se poate aplica fie manual, fie mecanizat. Toate aceste produse au o putere ridicata de acoperire, sunt ecologice si rezistente la mucegaiuri si murdarie. Se pot utiliza pentru finisaje de calitate la fatade cladiri, elemente decorative, protectia monumentelor, pentru reparatii si restaurari.
In magazinul de materiale constructii, puteti comanda orice tip de vopsea pentru fatade in peste 2000 de nuante. De asemenea, putem colora la comanda tencuieli decorative exterioare sau lavabile siliconate.