Linia fierbinte: 0 (68) 840 040

or. Chișinău, str. Uzinelor 11

Hit vânzări

Uși de interior Albero

(0 item) - 0,00 MDL

Nu aveți nici un produs în coșul de cumparaturi.

section

Vopsele Latex

Tabel  Lista 

28 Produs(e)

per pagină

Tabel  Lista 

28 Produs(e)

per pagină

Vopseaua cu latex este la fel de rezistenta la spalare si durabila ca vopseaua pe baza de ulei, astfel ca poate fi folosita atat pentru pereti cat si pentru ferestre, usi si lemnarie sau suprafete din sticla. O vopsea cu latex este foarte rezistenta la murdarie, fiind recomandata mai ales pentru peretii care sunt supusi la frecari si murdariri intensive.

Produsul este destinat in primul rand constructiilor noi sau renovate, in vederea protectiei si finisarii suprafetelor interioare din beton, zidarie, tencuiala, gips-carton. 

Acest tip de vopsea se comporta foarte bine atat pe suprafetele fara amorsa si nevopsite, cat si pe suprafetele care au fost vopsite cu vopsele pe baza de ulei. O vopsea cu latex poate fi folosita si pentru vopsirea tapetului de fibra de sticla sau anexelor gospodaresti. Se aplica foarte usor, cu ajutorul unei pensule, cu un trafalet sau prin pulverizare. 

De regula, inainte de folosire, vopseaua cu latex se dilueaza cu o cantitate mica de apa. Pelicula de vopsea rezultata este durabila si cu aderenta excelenta pe suprafete. 

Este o vopsea “prietenoasa” cu mediul inconjurator, nu miroase urat si nu stropeste in timpul vopsirii. Eventualele pete se pot inlatura cu usurinta. Dupa uscare, formeaza un film elastic rezistent, mat sau semilucios, in functie de tipul de vopsea pentru care ai optat, cu o culoare intensa. 

Un alt avantaj al vopselei cu latex este rezistenta mare in timp a culorilor si faptul ca poate fi spalata ori de cate ori e nevoie, fara a se deteriora. De altfel, producatorii garanteaza o durata medie de viata a vopselei de circa 7 ani, in conditiile aplicarii conform instructiunilor. Totodata, aceasta vopsea face fata cu brio la agresiunile mediului inconjurator.

Un dezavantaj este ca vopseaua cu latex nu adera bine pe suprafetele foarte lucioase. 

De asemenea, daca optezi pentru o vopsea cu latex lucioasa este bine sa stii ca aceasta va evidentia toate imperfectiunile. O vopsea cu latex lucioasa va arata bine numai pe o suprafata perfect neteda.