Despre magazin

Magazinul online «Stroy Lux» activează în domeniul vânzării materialelor de constructie pentru reparație și finisare la preț angro și cu amănuntul începând cu anul 2001. Noi livram produsele la adresa cumparatorului și lucram atât cu clienții privați cit și organizațiile mari din Chișinău și Bălți.

 

O gamă largă de materiale de construcție și instrumente pentru reparații

Scopul comapiei este – de a oferi clienților toate produsele și serviciile necesare. În catalogul magazinului on-line de materiale de constructie gasiti tot ce aveti nevoie din gama produselor: amestecuri uscate, acoperiri pentru pardoseli, materiale de constructii, tavane, vopsele, lacuri și multe alte tipuri de materiale.
Cooperarea cu magazinul «Stroy Lux» pentru client – pe deplină măsură îndeplinește obiectivul de construire a materialelor de construcție necesare.
Toate denumirile de produse afișate în catalog, sunt fiabile și sunt populare în rândul profesioniștilor și maeștrilor de șantier. Ridicarea clădirii folosind tehnologii avansate sau reparații casă / birou, aici veți găsi toate instrumentele necesare și elementele pentru complexe, precum și pentru reparații parțiale. Toate denumirile de produse din materiale magazin de construcții au pașapoarte de calitate.

 

Materiale de constructii in Chisinau

Construcția unei case sau reparații în apartament nu se poate efectua fără achiziționarea materialelor de construcție, lista carora trebuie să fie deja în fața Dvs. Desigur, puteți merge la modul tradițional – un tur in toate magazinele de materiale de constructie din capitala sau sa oferiți achiziționarea materialelor de constructie necesare pentru maistrul.
Cu toate acestea, soluția cea mai rațională și rentabilă este de a cumpăra materiale de construcții în magazinul online. Avantajele sunt evidente: a face o alegere într-un mediu relaxat și confortabil, aveți posibilitatea de a calcula costurile și să comparați prețurile materialelor de construcții de la diferiți furnizori, pentru a lua în considerare costul de transportare și de a alege oferta cea mai avantajoasă.

 

Materiale de construcții în magazinul «STROY LUX»

Internet magazinul de materiale de construcții «STROY LUX» propune o gama larga de materiale de construcții pentru constructia caselor si reparatia apartamentelor pentru persoane fizice, firme de constructii, antreprenori, municipalități și instituții publice. Datorită contactelor stabilite cu producătorii ruși și lideri europeni, oferim calitate superioara și prețuri extrem de mici pentru materiale de constructii in magazinul nostru. Ca urmare in catalogul magazinului online am prezentat numai bunuri de înaltă calitate, la oricare dintre categoriile disponibile.

 

Sortimentul materialelor de construcție in magazinul «STROY LUX»

În magazinul «STROY LUX» veti gasi aproape tot ceea ce este necesar, la orice stadie de construcție – de la construirea de ziduri pina la decorarea casei. Caramida de constructii, blocuri, materiale de impermeabilizare si izolatii, gips-carton si ipsos, toate tipurile de placare, tavane suspendate, materiale pentru acoperișuri – toate acestea și multe altele sunt oferite în cel mai larg sortiment. Gama extinsă de echipamente pentru constructii, face posibilă echiparea întregului șantier de construcție cu tot necesarul, de toate dimensiunile – de la vila la spatii industriale. În cazul în care nu găsiți ceva în alte magazine, vă rugăm să ne contactați – vom găsi cu siguranță.

 

Livrare materiale de constructie la domiciliu

Magazinul «STROY LUX» prevede comercializarea materialelor de construcții cu livrare la adresa cumpărătorului. Nu aveți nevoie să căutați transport pentru materialele de constructie achiziționate, solicitați transport – o facem pentru tine, vom livra rapid achiziția la adresa specificată.

 

 Siding din vinil pentru lucrări de exterior și de izolare a fațadei

Siding de vinil este tot mai utilizat în decorarea clădirilor . Siding-ul poate fi utilizat în toate tipurile de construcții : case de vară, inalte , industriale și obiecte comerciale. Vinil siding poate fi montat ușor pe toate tipurile de suprafeţe si structuri de construcții . Mulţumit acestui lucru, clădirile vechi și ruinate pot fi innoite simplu. Casa Dumnevoastră va dobândi individualitate și sofisticare mulțumită design-ului special și gamei large de culori a panourilor de Siding vinil.

 

Siding din vinil pentru soclu pentru lucrări de exterior și de izolare a fațadei

Sidingul de soclu este mai gros și mai dens decât cel de vinil sau PVC, iar din punct de vedere estetic imită fidel piatra naturală sau cărămida aparentă. Prin urmare, datorită calităților sale decorative, lambriul este deseori folosit de către designeri în decorarea și finisarea nu numai a fațadelor dar și a interiorului clădirilor.

 

Acoperitoare pentru pardosea moderne în Moldova

Acoepriatoare pentru pardoseală moderne în Chișinău reprezintă o gamă largă de materiale naturale și sintetice, rezistente la uzura, care îndeplinesc cele mai stricte cerințe de igienă și estetice. În sortimentul magazinului sunt prezente toate tipurile de de acoperitoare pentru pardosea, care se utilizează de către designerii contemporani și maeștrilor. Laminat și mochetaparchet stratificat și plăci de izolație sub laminatscîndură pentru terasă și linoleum – într-o serie vastă de modele care vă vor permite să realizați orice idee de design.

 

Tencuieli decorative de calitate superioară la un preț accesibil în Moldova

Magazinul STROY LUX propune o gama largă de tencuieli decorative care au rolul de a proteja pereții, planșeele și alte elemente de construcție de la acțiunea umedității, factorilor climatici. Tencuielile decorative ajută la îmbunătățirea izolării termice. Tencuielile decorative contribuie la acoperirea neregularităților și contribuie la aspectul estetic al construcțiilor.